Евровизия 2026 - Финал /16.05.2026/

Форум за всички събития около провеждането на Евровизия 2026 във Виена
Bgtop

Re: Евровизия 2026 - Финал /16.05.2026/

Post by Bgtop »

DEeurovision98 wrote: Wed May 27, 2026 12:41 pm
DJVladi wrote: Mon May 25, 2026 8:04 pm
Ами ти ли си този с българското знаме, което се виждаше на всяка песен?!
Не, този беше в Golden Circle, аз бях там, където сцената се разделя. :D Но точно този и нашето знаме ми попречиха да видя всичко от някои изпълнения. (lol)
Знамена пускаха само ако бяха поръчани от официалната страница на Евровизия или купени на място, защото размерите и платът, от който бяха, бяха регулирани. И аз бях поръчал голямо знаме (това от снимката).
Догодина ви преповървам малките знамена, ако сте от правостоящите. :D
Bgtop wrote: Wed May 27, 2026 10:14 am Браво, Дойч. Само не разбрах как така е имало билети ден преди финала (shock)
Имаше много скъпи билети чрез Viagogo. Не е най-сигурната страница, и билетите ти ги пращат часове преди финала, така че не е за хора със слаби нерви. (xaxa)
Билетите (или по-скоро линк към тях) ми пратиха по имейл към 14:00 в деня на финала, за мен лично си беше окей.
Да, това си е малко рисково (lol) Финансирал си скалпъри (shock)
DJVladi

Post by DJVladi »

Колкото и да не ми се иска, но ще трябва да разпаля отново дискусията с гласуването и съмненията относно възможностите, които въпреки промените в регламента дава за манипулации.

Ето разследване, което поставя много въпроси.

https://escinsight.com/2026/05/30/putti ... and-final/
eDonkey
still not tryin' to fit in

Post by eDonkey »

DJVladi wrote: Sat May 30, 2026 7:57 pm Колкото и да не ми се иска, но ще трябва да разпаля отново дискусията с гласуването и съмненията относно възможностите, които въпреки промените в регламента дава за манипулации.

Ето разследване, което поставя много въпроси.

https://escinsight.com/2026/05/30/putti ... and-final/
Мале, и то няколко като си направят такива тестове и отиде честността на гласуването само от тях. (lol)

Изключително лошо говори това за EBU. Хайде да приемем, че имат чисти намерения и не са ни излъгали за промените в правилата за гласуване. Тогава значи просто не им работи адекватно системата за гласуване.
Image
They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
eDonkey

Post by eDonkey »

DEeurovision98 wrote: Mon May 25, 2026 2:16 pmГърците между другото най-много се блъскаха. :-w
Оо, май имам ново попълнение за подписа си. :D

Много сладка история от Дойчо докато аз тука лук режа вкъщи. :((
Било ти е писано с толкова много знаци по пътищата през последните месеци, много се радвам за теб, че си видял и усетил всичко толкова отблизо! (kiss)
Image
They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
eDonkey

Post by eDonkey »

Save it and never watch it (bounce)

Документален филм за Евровизия 2026 зад кулисите. Обещавам да го гледам и да ви направя кратко резюме в идните дни, ама ще забравя тоя таб отворен.
Image
Post Reply