Zen wrote: Sat Sep 26, 2026 10:26 pm
Влади, честиту! Знам, че винаги се вълнуваш за участията на Нидерландия. Видях, че Грузия ще участва.
Мерси. Така е.
Тук големи драми с участието и по-точно кой да поеме отговорност.
Досега AVROTROS бяха отговорни, сега искат независими експерти да им поемат ролята.
Намесиха и името на Ilse de Lang. Тя заяви, че ако искат помощта й да и се обадят. Знаят ми номера.
И както винаги тайната кой ще е се пази много добре.
Упорито се твърди, че ще е Дивина Мишел. Тя пусна вчера нова песен. От новият й албум е. Тя има турне в момента.
Не знам дали й е необходима допълнителна реклама. Исками се да е тя, но ... малко съм разочарован от посоката на новите й неща.
И тя като Михаела Маринова пое в нова посока на творчеството си, и не е точно това, което беше преди.
Ще видим.
Аз по-скоро имам притеснения как ще организира България това домакинство, защото всички знаем как може да окъкаме всичко типично по български.
Дано не!
Много е важно да позволят на точните хора да направят каквото най-добре могат, а в БНТ нито има капацитети от тази величина, нито управленци с ширак поглед.
Ще видим.
Поне е сигурно, че око Нидерландия спечели Конкурсът ще се проведе в най-модерната зала в Европа - Ziggo Dom.