Eee, Влади, стига с тоя негативизъм, кажи ни какво ти хареса поне, не само какво не ти хареса (всичко).
А иначе и аз оцъклих очи като това беше първият спомен на момичето.
Въобще толкова криндж ми идват тия водещи и програма, че мозъкът ми спира да следи като те се показат на екрана. Ченето ми леко увисна на нравоучителното клипче за "H like Human, not like you, Hugo!" Разбира се, че посланието е правилно, но назидателният тон не е и би отблъснал дори повече тези, които са несъгласни.
Относно песните - ясно е, че няма как да станат по-добри, но пък изпълненията бяха супер. Колкото тъпи са водещите, толкова добре е сцената. Австралия стоеше великолепно, разбира се, но на мен много ми хареса и Румъния, направо ми даваше winner vibes. Признавам си, че ми е малко мъчно за линейката от Латвия, която не заслужаваше да се класира по-ниско от Кипър. Швейцария заслужено отпадна - хубава песен и изпълнителка, а толкова грешна концепция сценична отвсякъде. Да си беше останала сама с китарата сигурно имаше поне частичен шанс да продължи.
Франция, която видяхме, ми се струва, че не е победител. Твърде много неща се случват на сцената, а и тези близки кадри на лицето не певицата не помагат. 100-150т таван от зрителите давам, което значи, че журито трябва да е много мощно на нейна страна, за да има шанс за победа.
Нашето представяне започна твърде странно и псевдохипстърско, обаче много добре стана във втората си половина. Дара не ми се види особено добра певица (лично аз бих я сложил в дъното на вокалите от вчера), а и песента ни не е станала много по-умна от преди вчера, но танците и енергията бяха топ. Мисля, че представянето ни е добро - модерно, момичето говори свободно английски и си комуникира с всички, сцената е използвана на максимум. Дано БНТ не го приемат просто наготово това, че има нает чуждестранен екип, а да трупат малко опит и идеи и те.