Ами Топчо ги чистеше старите раздели, ама ... къде е ... кой да ти каже в тази навалица
Чат Евровизия: общи приказки
Re: Чат Евровизия: общи приказки
Честита Новата Година, Влади и Томое! Нека Новата година ви носи здраве, радост, любов и хубава музика!
Last edited by Zen on Sat Jan 06, 2024 5:31 pm, edited 1 time in total.
Благодаря, честита и на теб и всичко хубаво!
Защо тази година е така тегава? Нищо не се случва. Обикновено януари и февруари е разгара на селекциите.
Защото Европа залязва.
Не бъди лош пророк. Нострадамус вече го бил казал. ;)
Стига с черногледството, гледам , че нещата са потръгнали
Sweet Dreams Are Made Of This
Да разбирам, че са излезли всички песни. Изслушах ги по един път всичките, когато излязоха. Единствената песен, която пожелах да си пусна отново и няколко пъти е испанската. Много съжалявам за гротескната хореография, виждам много сценичен потенциал в песента. Все пак й пожелавам успех.
Не съм поглеждал залозите и нямам никаква идея кой би могъл да е фаворит и кой ще спечели. Много е интересен този мой експеримент - като не следиш класациите наистина нямаш идея как ще е класирането накрая. Сега разбирам как много зрители остават изненадани от резултатите. Дори не мога и да предположа кой и на каква база ще спечели. Хайде да погледна накрая залозите...... Хърватска, еее, нямаше да ми мине през ума!
Не съм поглеждал залозите и нямам никаква идея кой би могъл да е фаворит и кой ще спечели. Много е интересен този мой експеримент - като не следиш класациите наистина нямаш идея как ще е класирането накрая. Сега разбирам как много зрители остават изненадани от резултатите. Дори не мога и да предположа кой и на каква база ще спечели. Хайде да погледна накрая залозите...... Хърватска, еее, нямаше да ми мине през ума!
Единствените песни, които слушах по няколко пъти са италианската и белгийската.
EBU поряза отново мераците на Беларус за замвръщане. Телезизията им BTRC е суспендирана от участие и то не изнича този месец, а е безсрочно. Демек ... докато EBU решат, че могат да се завърнат.