Германия || Unser Song 2018
Re: Германия || Unser Song 2018 - ФИНАЛ - 21:15 БГ
Толкова си личи, че на германците въобще не им се занимава с Евровизия, че няма накъде. Победителят може да се бори за място между 15-то и 20-то, но пак ме съмнява.
Резултатите:
The final result
1st – Michael – 36 points
2nd – Xavier – 25 points
3rd – Rky – 23 points
4th – Ivy – 22 points
5th voXXclub – 21 points
6th – Natia – 17 points
The 100 fan jury results
5- Natia
6 – voXXclub
7 – Ivy
8 – Xavier
10 – Ryk
12 – Michael
The International Jury results
5 – voXXclub
6 – Natia
7 – Ivy
8 – Ryk
10 – Xavier
12 – Michael
And the public vote result
5 – Ryk
6 – Natia
7 – Xavier
8 – Ivy
10 – voXXclub
12 – Michael
The final result
1st – Michael – 36 points
2nd – Xavier – 25 points
3rd – Rky – 23 points
4th – Ivy – 22 points
5th voXXclub – 21 points
6th – Natia – 17 points
The 100 fan jury results
5- Natia
6 – voXXclub
7 – Ivy
8 – Xavier
10 – Ryk
12 – Michael
The International Jury results
5 – voXXclub
6 – Natia
7 – Ivy
8 – Ryk
10 – Xavier
12 – Michael
And the public vote result
5 – Ryk
6 – Natia
7 – Xavier
8 – Ivy
10 – voXXclub
12 – Michael
-
Да, стана ясно още на 6-те точки. Хубава песен спечели. Браво
-
Re: Германия || Unser Song 2018
Нека малко да разкажа за националния финал.
Трябваше в студиото да сме към 17:30, бяха организирали храна, напитки, бяха пуснали и леко музика... Беше приятна атмосфера. По-късно пристигна и интернационалното жури и всичките се интересуваха повече за храната отколкото за самия национален финал, особено Тинкара, която наистина не спря да яде. Рут Лоренцо пък през цялото време не спря да се снима с фенове и да си говори с тях, беше много земна. Рут седеше на едни фотьойли, близо до нея и Тинкара, обаче почти никой от огейците не отиде при Тинката, само при Рут.
Всички чакахме да се появи и Маргарет Бергер, но нея никаква я нямаше, чак после на лайфа дойде.
Самото студио, където бяхме настанени, не беше точно до сцената, затова и ние гледахме на екрани. Гласувахме на таблети. От време на време поглеждах другите до мен какво си записват и останах малко...
Вече съм на 100% сигурен, че немците или са страшно глухи, или изобщо нямат вкус.
Финапа на мен ми се видя доста безидеен и скучен, но на другите им хареса. Беше ясно иначе кой ще спечели, на Мишаел пляскаха най-много.
Аз на афтърпартито не останах, защото всичко беше... ТВЪРДЕ ОГЕЙ. (без да обиждам някой)
От нашето жури 90% бяха мъже.
Като цяло си изкарах хубаво, хареса ми цялата организация, и че телевизията се беше погрижила страхотно за нас, и че ни платиха всичко, но... Втори път не бих отишъл на немска огей вечеринка, поне не сам.
Берлин иначе ми се видя хубав град, за първи път бях там.

Трябваше в студиото да сме към 17:30, бяха организирали храна, напитки, бяха пуснали и леко музика... Беше приятна атмосфера. По-късно пристигна и интернационалното жури и всичките се интересуваха повече за храната отколкото за самия национален финал, особено Тинкара, която наистина не спря да яде. Рут Лоренцо пък през цялото време не спря да се снима с фенове и да си говори с тях, беше много земна. Рут седеше на едни фотьойли, близо до нея и Тинкара, обаче почти никой от огейците не отиде при Тинката, само при Рут.

Всички чакахме да се появи и Маргарет Бергер, но нея никаква я нямаше, чак после на лайфа дойде.
Самото студио, където бяхме настанени, не беше точно до сцената, затова и ние гледахме на екрани. Гласувахме на таблети. От време на време поглеждах другите до мен какво си записват и останах малко...

Вече съм на 100% сигурен, че немците или са страшно глухи, или изобщо нямат вкус.

Финапа на мен ми се видя доста безидеен и скучен, но на другите им хареса. Беше ясно иначе кой ще спечели, на Мишаел пляскаха най-много.
Аз на афтърпартито не останах, защото всичко беше... ТВЪРДЕ ОГЕЙ. (без да обиждам някой)
От нашето жури 90% бяха мъже.
Като цяло си изкарах хубаво, хареса ми цялата организация, и че телевизията се беше погрижила страхотно за нас, и че ни платиха всичко, но... Втори път не бих отишъл на немска огей вечеринка, поне не сам.
Берлин иначе ми се видя хубав град, за първи път бях там.

Скочиха ли ти? 

-
Аз стоях по настрани и не говорих почти с никой, така че по-скоро не.
Друго нещо, което ми направи впечатление беше, че немският ХоД през цялото време се разкарваше съвсем спокойно, явно още преди финала е знаел, че ще изберат Мишаел.

Друго нещо, което ми направи впечатление беше, че немският ХоД през цялото време се разкарваше съвсем спокойно, явно още преди финала е знаел, че ще изберат Мишаел.

Твойта работа ми напомни за вицът за Хасан и Айшето.DEeurovision98 wrote:Аз стоях по настрани и не говорих почти с никой, така че по-скоро не.![]()
Погнал Хасан Айшето и тя се качила на едно дърво. Хасан обикалял отдолу и и виса:
- Сляф ма Айше!
- Аааа, нищъ. Шъ мъ ибеш.
- Ма няма ма.
- Амчи тугаз за к'во да слизам?!

Другият път и ти като другите ще наблегнеш на рЪнЪтЪ

Аз на афтърпартито не останах, защото всичко беше... ТВЪРДЕ ОГЕЙ.
По-добре , не!

Sweet Dreams Are Made Of This
ОООмирамГласувахме на таблети. От време на време поглеждах другите до мен какво си записват и останах малко...![]()
![]()
![]()
Вече съм на 100% сигурен, че немците или са страшно глухи, или изобщо нямат вкус.![]()

Втори път не бих отишъл на немска огей вечеринка, поне не сам.