Предложения, перипетии, промени и прочие
Предложения, перипетии, промени и прочие
Тема за изброените в заглавието неща. :-B

They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
Re: Предложения, перипетии, промени и прочие
Моите предложения:
1. Бутон "НАЧАЛО" в края на страницата
2. Снимките
3. Да се променят заглавията на разделите
В този си вид ми трябва много време да се ориентирем. По-добре да са само на български.
Това е засега. Като се сетя нещо друго пак ще пиша
1. Бутон "НАЧАЛО" в края на страницата
2. Снимките
В този си вид ми трябва много време да се ориентирем. По-добре да са само на български.
Това е засега. Като се сетя нещо друго пак ще пиша
Да има бутон за препрашане към непрочетените мнения, ама не към последното такова.
Стига де, изключително много си ги харесвам в този им вид, оригиналничат ми и правят препратки към песни от конкурса. В пояснението става ясно всеки раздел за какво е.DJVladi wrote:

Ъм, то няма ли?nia wrote:Да има бутон за Edit-ване на вече постнато мнение :p

They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
Долу в дясно до "quote"nia wrote:Ми аз нямам, освен, ако не го виждам
По едно време използвах друг дизайн на този форум (prosilver2), защото там има бутони, които водят директно до непрочетените мнения и са удобни за използване, но забелязах, че няма бутон за отговаряне и се върнах на черния дизайн. Той е по-хубав на външен вид. Възможно ли е такива бутончета да има и на този дизайн?

Нямам нито quote, нито edit, но пък за сметка на това имам "Докладвай"

И азnia wrote:Нямам нито quote, нито edit, но пък за сметка на това имам "Докладвай"![]()

Никаква промяна, Топчо. В долният десен ъгъл имам само "отговори с цитат" и "докладвай". 

Това е заради темата ви, сложете си черната, там си има всичко, другите не са нагласени още ;)
Bgtop wrote:Това е заради темата ви, сложете си черната, там си има всичко, другите не са нагласени още ;)