Аз не помня този форум да се е “сривал преди конкурс”. Влади, на всички ни е ясно, че нямаш елементарно уважение и благодарност към нас, защото никой не ни плаща да вършим тая работа, но ще те помоля да се въздържаш от просташки коментари и мрънкане във всяка тема. Ти някога от нещо бил ли си доволен изобщо??
Предложения, перипетии, промени и прочие
Re: Предложения, перипетии, промени и прочие
Аз пък помня, помнят и другите. Да не влизам в обяснителен режим, но хора могат да потвърдят как съм се свързвал с тях чрез фейсбук, за да питам как да вляза и т.н.Bgtop wrote: ↑Mon Apr 23, 2018 10:30 amАз не помня този форум да се е “сривал преди конкурс”. Влади, на всички ни е ясно, че нямаш елементарно уважение и благодарност към нас, защото никой не ни плаща да вършим тая работа, но ще те помоля да се въздържаш от просташки коментари и мрънкане във всяка тема. Ти някога от нещо бил ли си доволен изобщо??
Добре разбирам, че не Ви плащат да поддържате форума и го правите на добра воля. Така че не е необходимо да очаквате благодарности.
Елементарната логика е нещата да вървят, а не да има проблеми.
Мрънкам, защото не мога да направя елементарни неща. Все още не мога да се върна на начална страница като кликна на индекс. Дава ми грешка.
Хората, които ползват форума не са длъжни да са специалисти, за да се оправят с технически неща. Нали?
И за да съм точен ето какво ми излиза, когато натисна индекса
Warning: include(/home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412
Warning: include(): Failed opening '/home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412
Fatal error: Class 'Patchwork\Utf8\Bootup' not found in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/includes/utf/utf_tools.php on line 27
-
При мен го няма този проблем с индекса - и на "Board Index", и на банера като цъкна си ме връща на началната страница. С Мозила съм аз, не знам, да кажат и другите как е при тях, за да може да се издири откъде идва проблема точно.
Никой не говори за благодарности, а за елементарно възпитание. Ти не докладваш проблеми, както всички останали, а директно ръсиш обиди и квалификации.
След ъпгрейд е нормално да има проблеми на места, но ще ги изчистим.
Влади, качи снимка с това какво точно виждаш и къде
След ъпгрейд е нормално да има проблеми на места, но ще ги изчистим.
Влади, качи снимка с това какво точно виждаш и къде
Не знам как да я направя тази снимка.
Но вече го обясних проблемът.
Като натисна индекс или кликна на логото да се върна в начало ми се появява този надпис.
Warning: include(/home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412
Warning: include(): Failed opening '/home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/patchwork/utf8/src/Patchwork/Utf8/Bootup.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/vendor/composer/ClassLoader.php on line 412
Fatal error: Class 'Patchwork\Utf8\Bootup' not found in /home/zdimitro/public_html/eurovision-underground.com/forum/includes/utf/utf_tools.php on line 27
Като натисна индекс или кликна на логото да се върна в начало ми се появява този надпис.
С какъв браузър си? Пробвай да отвориш с друг браузър и виж дали все още ти се показваDJVladi wrote: ↑Mon Apr 23, 2018 11:24 amНе знам как да я направя тази снимка.
Сега видях и при Кики да става това. От кеша на браузъра ти е. При него се оправи след изтриване. Изтрий кеша и всичко ще е ок.DJVladi wrote: ↑Mon Apr 23, 2018 11:24 amНе знам как да я направя тази снимка.
-
Тези иконки пред темите, дето оранжавеят като има ново мнение - има ли други варианти за тях? Че сега на места се движат бели линийки, на други не се движат, на трети мигат между бяло и оранжево - малко трудно се разбира къде какво има ново. В предната версия по ми харесваше тази иконка NEW дето излизаше, може би някой оранжев вариант тука да се връзва с визията, без мигания и чудесии. Или просто с белите линийки (без движение) като няма ново мнение, а с оранжевите (без мигане) - като има.
С Хром съм. Бях изтрил един път кеша. Сега пак го изтрих и се оправи.
Благодаря много.
Благодаря много.
И на мен ми е проблем. Не може ли някоя оранжева (кой реши да е оранжево?) топчица да е например без да се движат там разни линийки, че ставаш разноглед.kristian92 wrote: ↑Mon Apr 23, 2018 6:34 pmТези иконки пред темите, дето оранжавеят като има ново мнение - има ли други варианти за тях? Че сега на места се движат бели линийки, на други не се движат, на трети мигат между бяло и оранжево - малко трудно се разбира къде какво има ново. В предната версия по ми харесваше тази иконка NEW дето излизаше, може би някой оранжев вариант тука да се връзва с визията, без мигания и чудесии. Или просто с белите линийки (без движение) като няма ново мнение, а с оранжевите (без мигане) - като има.
Ами мрънкам, кво да правя...Научна десертация щях да напиша за времето, в което търся кое какво е и защо е.
И тия знаменца как да ги събера някакси, за да не скролвам половин час?
Топчо, нищо лично, ама...

-
Мда, скролването при емотиконите е кофти, най-добре според мен ще е тяхното поле да е под полето за текста и да са на ширина разположени, на 3-4 реда или колкото там трябват. Или да си има отделно скролче в тяхното поле, на предната версия май с някаква стрелкичка се буташе нагоре-надолу да избираш.estupenda wrote: ↑Mon Apr 23, 2018 9:24 pmИ на мен ми е проблем. Не може ли някоя оранжева (кой реши да е оранжево?) топчица да е например без да се движат там разни линийки, че ставаш разноглед.
Ами мрънкам, кво да правя...Научна десертация щях да напиша за времето, в което търся кое какво е и защо е.
И тия знаменца как да ги събера някакси, за да не скролвам половин час?
Топчо, нищо лично, ама...![]()
За оранжевото - както прецените, и мене не ми допада кой знае колко,. Не е и толкова пък лошо да речеш, но май зеленото в предната версия не се набиваше толкова на очи. Нямам представа какво точно може да се бута и сменя по форума, но споделям каквото ми направи впечатление, пък ако може да се бутне - супер, ако не - здраве да е

Викам да се отворят всички теми за преселекциите, молА!
Здравейте, при мен форумът беше изчезнал за доста дълъг период от време. Даже реших,ч е повече няма да съществува. Имало ли е някакъв проблем?
Ами имаше, но беше за кратко.
Беше изчезнал преди около месец за 2-3 дни само, имаше някакъв проблем с хостинга, но всичко е ОК отдавна.

They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...