Предложения, перипетии, промени и прочие
Re: Предложения, перипетии, промени и прочие
Специално за него - всички теми са актуални и през тази година. Има тема за ремикси, за влиянието на предния победител върху конкурса от 2017, за класациите, в които ще попаднат песните и през тази година и т.н.
А за главното събитие е предвиден предпоследния раздел, от него мога да разкарам от 1,2 и 3 място от предната година.
А за главното събитие е предвиден предпоследния раздел, от него мога да разкарам от 1,2 и 3 място от предната година.
They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
Ами давай каквото можеш трийeDonkey wrote:Специално за него - всички теми са актуални и през тази година. Има тема за ремикси, за влиянието на предния победител върху конкурса от 2017, за класациите, в които ще попаднат песните и през тази година и т.н.
Какви грешки?DJVladi wrote:Форумът дама много грешки днес. Ама много.
Ами де да ги знам какви са. Не им разбирам, но ми даваше грешки като поствах и трябваше по няколко пъти да пробвам докато стане.Bgtop wrote:Какви грешки?DJVladi wrote:Форумът дама много грешки днес. Ама много.
Може ли да сменим вече банера? Писна ми да гледам Джамала ханъм. Сложете новите сладури
Ще пробвам да направя отново и ако ви хареса слагайте.estupenda wrote:Може ли да сменим вече банера? Писна ми да гледам Джамала ханъм. Сложете новите сладури
TOP 10 ( ) /
Аз пък си мрънкам на моя човек, ама той не ми обръща внимание, тъй че ще се радваме на нов банер, да.
They can take away the rhythm, they can take away the gold. But they can never take away, no they can never take away my soul...
Хубаво е, само Имри го няма.
Sweet Dreams Are Made Of This
Чудесен е!!! Слагайте го веднага
8888 wrote:Хубаво е, само Имри го няма.
Супер е, Топчо, качвай.
Бутнете я тая тема в началото, защото имам усещането, че Топчо не скролва до тука и идея си няма, че трябва да свърши нещоeDonkey wrote:Супер е, Топчо, качвай.
Предлагам да се преместят в първи раздел темата за Куриози и разни странни неща на Евровизия
Я вижте какво става с форума, че от 2 (два) дни не мога да вляза. Пак ли ще се срива преди Конкурс както е традицията?