Марко е на 28 години от Umag, Хърватска. Бил е китарист в групата Manntra преди да почне соло кариера.
Лайф

Обложка Официално видео

Не мога да скрия възторга си от този аграрно-колхозен клип.

А за текста да не говоря.

Аз няма да чакам до догодина. Още тази ще я пропусна.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 12:36 pmTози и лейди Гага да се прекръсти, пак няма да пропее. Пълно недоразумение! Влади, опасявам се, че догодина няма да следя Евровизия. Чак обидно ми става. Може би скоро ще забранят официално на хетеросексуални изпълнители да участват и ще се превърне в един Европрайд.
Телевот и журЕта. При телевота печели с голяма преднина. Печели също и журивотът, макар италинското им журЕ да не гласува за него.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 7:58 pmДа, за лейди Гага имах предви, че е утвърдена певица. Отпратката към нея беше заради името. Сега си пуснах официалния клип и на него песента звучи доста по-добре, динамична е и ми звучи като метъл на моменти.
С всичко, което си написал съм съгласна, знам че си експерт.
Наистина ли се смята, че тази визия ще се приеме, все пак Евровизия се гледа от семейства? Имам предвид журитата от националните селекции. Тази година не следим подробно слекциите, всъщност хърватската песен как е избрана? Имало ли е зрителски вот?
Догодина ще наминавам да чета темата ти за Амстердам.![]()
Айде моля ти се. Бил цялостен продукт. Сериозно. Значи песните по радиото са полуфабрикати, щото само ги чуваме.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 8:13 pm
Намерих ето този клип с некадърен автоматичен превод на български и като го изгледах, сякаш малко се проясних. Младежът обясняваше,ч е това е цялостен продукт, който разчита на визията, не толкова на пеенето и че песента е забавна и припевът ти остава в ума. Съгласявам се.![]()