Хърватска 24 - Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim
Хърватска 24 - Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim
Поредният ужас.
Марко е на 28 години от Umag, Хърватска. Бил е китарист в групата Manntra преди да почне соло кариера.
Лайф
Обложка Официално видео
Не мога да скрия възторга си от този аграрно-колхозен клип.
А за текста да не говоря.
Marko Purišić както е по паспорт или както иска да му казват Baby Lasagna победи хърватската селекция DORA с песента Rim Tim Tagi Dim.Марко е на 28 години от Umag, Хърватска. Бил е китарист в групата Manntra преди да почне соло кариера.
Лайф
Обложка Официално видео
Не мога да скрия възторга си от този аграрно-колхозен клип.
А за текста да не говоря.
Re: Хърватска 24 - Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim
Tози и лейди Гага да се прекръсти, пак няма да пропее. Пълно недоразумение! Влади, опасявам се, че догодина няма да следя Евровизия. Чак обидно ми става. Може би скоро ще забранят официално на хетеросексуални изпълнители да участват и ще се превърне в един Европрайд.
Аз няма да чакам до догодина. Още тази ще я пропусна.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 12:36 pmTози и лейди Гага да се прекръсти, пак няма да пропее. Пълно недоразумение! Влади, опасявам се, че догодина няма да следя Евровизия. Чак обидно ми става. Може би скоро ще забранят официално на хетеросексуални изпълнители да участват и ще се превърне в един Европрайд.
И както гледам нещата до този момент почвам да се опасявам, че Нидерландия не само, че ще мине на финал, но и воже и да е в топ 5
А само какъв вой надигнах като излезе името на Малкият.
Тук не става дума за хетеро или гей изпълнители, а да поредното изкривяване на нещата.
Мен Лейди Гага не ме дразни дали е хетери или не. Тя има интерна музика и видеа.
Има много гей изпълнители, които не са ти противни, дори напротив.
Тук имам чувството, че на зорлям се бутат участниците да залитат в изкривени реалности.
Всичкото това заради ВИЗИЯТА.
Вече не се обръща необходимото внимание на мелодията, аранжимента и вокалите. Не случайно позволиха предварително записани беквокали.
А жупитата вместо да намаляват щетите ги увеличават.
Кой по дяволите може да ми убеди, че дърти музикални експерти харесват това, за което гласуват?! Гласуваш за това, което харесваш и слушаш. Останалото хвърляш в кофата. Почнеш ли да угаждаш на масовият вкус и положението става "Пайнер".
Жалкото, е че шведите ще направят хубано шоу, а конкурсът ще е пълна скръб.
Да, за лейди Гага имах предви, че е утвърдена певица. Отпратката към нея беше заради името. Сега си пуснах официалния клип и на него песента звучи доста по-добре, динамична е и ми звучи като метъл на моменти.
С всичко, което си написал съм съгласна, знам че си експерт.
Наистина ли се смята, че тази визия ще се приеме, все пак Евровизия се гледа от семейства? Имам предвид журитата от националните селекции. Тази година не следим подробно слекциите, всъщност хърватската песен как е избрана? Имало ли е зрителски вот?
Догодина ще наминавам да чета темата ти за Амстердам.
Наистина ли се смята, че тази визия ще се приеме, все пак Евровизия се гледа от семейства? Имам предвид журитата от националните селекции. Тази година не следим подробно слекциите, всъщност хърватската песен как е избрана? Имало ли е зрителски вот?
Телевот и журЕта. При телевота печели с голяма преднина. Печели също и журивотът, макар италинското им журЕ да не гласува за него.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 7:58 pmДа, за лейди Гага имах предви, че е утвърдена певица. Отпратката към нея беше заради името. Сега си пуснах официалния клип и на него песента звучи доста по-добре, динамична е и ми звучи като метъл на моменти.
Интересен факт е, че песента е резерва и благодарение, че певицата ZSA ZSA се отказва от участие Лазянета е допуснат до участие.
Ето и пълният вот:
1. Baby Lasagna – “Rim Tim Tagi Dim” (79 + 247) 321
2. Vinko “Lying Eyes” (59 + 23) 82
3. Let 3 – “Babaroga” (55 + 24) 79
4. Damir Kedžo – “Voljena ženo” (51 + 22) 73
5. Alen Đuras – “A Tamburitza Lullaby” (35 + 27) 62
6. Marcela – “Gasoline” (39 + 20) 59
7. Pavel – “Do mjeseca” (38 + 15) 53
8. Eugen – “Tišine” (26 + 15) 41
9. Vatra – “Slatke suze, gorka ljubav” (21 + 15) 36
10. Natalie Balmix – “Dijamanti” (24 + 11) 35
11. Lara Demarin – “Ne vjerujem ti” (19 + 6) 25
12. Boris Štok – “Can We Talk” (10 + 13) 23
13. Lana Mandarić – “More” (9 + 4) 13
14. Stefany – “Sretnih dana dat’ će Bog” (3 + 9) 12
15. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – “Vodu piti trizan biti” (0 + 9) 9
16. Saša Lozar – “Ne plačem zbog nje” (1 + 5) 6
Айде моля ти се. Бил цялостен продукт. Сериозно. Значи песните по радиото са полуфабрикати, щото само ги чуваме.Zen wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 8:13 pm
Намерих ето този клип с некадърен автоматичен превод на български и като го изгледах, сякаш малко се проясних. Младежът обясняваше,ч е това е цялостен продукт, който разчита на визията, не толкова на пеенето и че песента е забавна и припевът ти остава в ума. Съгласявам се.
Точно за това говоря. Мажат с големите баданарки само и само да замажат некадърност.
Не искам да си представя какъв щеше да му е цялостният продукт ако беше диригент на симфоничен оркестър.
Колкото до припевът ... не ти ли напомня на парчето на Металика?
Голяма дискусия сте му ударили. Този е имитатор на финландеца от миналата година. Даже се вижда как е гледал да копира сегменти и щрихи от финландската песен - и като звучене, и като представяне.
Това ли печели ОГАЕ вота !???!!!!
Sweet Dreams Are Made Of This
Този явно си пада по нечленоразделната реч. Пък аз какви високо художествени идеи му приписвах.